Levering

Verzenden

woodtools.be biedt u diverse manieren om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen uw bestelling laten leveren, u kunt uw bestelling ook zelf ophalen, maar wij leveren U graag ook aan huis via onze vertegenwoordiger. Op deze pagina vindt u al onze lever- en afhaalmogelijkheden.

Levering binnen België

woodtools.be hanteert binnen België de volgende voordelige verzending. B-Post verzendingen (van 0 tot 30 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf € 300. Voor bestellingen onder de € 300 betaalt u € 8 verzendkosten.

Voor verzendingen naar Nederland betaalt u € 10 verzenkosten. 

Voor verzendingen naar Frankrijk betaalt u € 14 verzendkosten. 

Snelle levering

Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 11.00 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag door B-Post aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst en betaald, dit betreft vrijdag ná 11.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Het kan ook dan sommige artikelen 2 dagen na bestelling kunnen vertrekken. Mocht uw bestelling onverhoopt vertragen dan nemen we contact met u op.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maakt woodtools.be gebruik van de diensten van B-Post of TNT. Zodra uw pakket is afgeleverd bij B-Post ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde zendingen dienen binnen 3 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Let op! U kunt een opmerking meegeven aan uw bestelling, maar verzoeken om uw pakket bijvoorbeeld onder de carport, in de achtertuin of over de schutting te plaatsen vallen buiten de verantwoordelijkheid van woodtools.be. In principe zal de bezorger van B-Post dergelijke verzoeken dan ook níet uitvoeren. Onze eigen vertegenwoordiger kan daar wel voor zorgen.

Niet thuis

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een niet-thuiskaart achter. Er volgt een tweede bezorgpoging.

Palletzending

Weegt een product 30 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt uw bestelling als palletzending te versturen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor TNT. Deze dienst kost een ietsje meer.

Palletzendingen voor bestellingen vanaf € 300 zijn gratis. Palletzendingen voor bestellingen onder de € 350 kosten € 35.

Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven. Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 11.00 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal binnen de 3 werkdagen door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Voor palletzendingen maakt woodtools.be gebruik van de distributeur TNT.

Afhalen

U bent altijd van harte welkom in onze shop. Wilt u uw bestelling in onze shop komen afhalen? Gelieve even te bellen om er zeker van te zijn dat het product voorradig is. Voor meer informatie omtrent onze openingstijden en adresgegevens verwijzen wij u graag door naar contact pagina.

*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer u betaalt met PayPal, Mister Cash & Visa/Mastercard. Wanneer u betaalt met een van de overige betaalmethoden zal de levering 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.