Wie zijn wij?

woodtools.be is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap voor de houtbewerker. Al sinds 1994 zijn wij binnen de gereedschapsbranche actief onder de naam Lipiko en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen.

Wij beschikken niet over een duur winkelpand en hanteren lage winstmarges. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met de prijzen van andere gereedschap leveranciers op het internet.

woodtools.be vindt het van belang om op een correcte en eerlijke manier zaken te doen. Wij zorgen daarom voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan u niet alleen netjes te woord, maar denken ook met u mee! Voor bestellingen vanaf € 750 kunt u een offerte op maat aanvragen. Stuur een e-mail met uw bestelling om te kijken welke scherpe prijs wij u kunnen bieden! Mocht u vragen hebben over producten of andere zaken omtrent woodtools.be, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken ook van ú een tevreden klant!